Menu

Utbildning
& support

Upptäck alla möjligheter med Tovertafel. Efter installationen av Tovertafel erbjuder vi personal och anhöriga omfattande support för den dagliga användningen av Tovertafel.

Installation

När du har beställt Tovertafel kommer en av våra installatörer och installerar Tovertafel på plats. De fyra önskade upphängningsplatserna väljs i rummen du har valt så att Tovertafel kan användas i alla dessa rum direkt! Installationen görs med största möjliga hänsyn till omgivningarna. Detta innebär att våra installatörer alltid tar hänsyn till de boende eller kunderna.

Instruktion

Vi är väl medvetna om hur fullspäckade scheman i vårdsektorn är. Därför vill vi göra så mycket vi kan för att hjälpa vårdpersonal att lära känna Tovertafel.

Efter att Tovertafel har installerats anordnar vi ett informativt möte med all relevant personal och informella vårdare för att demonstrera hur Tovertafel fungerar och hur produkten kan användas för att förbättra boendes eller kunders livskvalitet.

Frågor

Har du frågor om Tovertafel, eller vill du veta mer om hur man köper Tovertafel eller ett av de tillhörande spelen? Då kan du kanske hitta svaret i vårt avsnitt med vanliga frågor (FAQ). Om du hellre vill prata med en fysisk person kan du höra av dig till.

Vanliga frågor